Tarieven

Trouwen jullie in 2020? Ontvang dan nu  100,- korting! 

( Alleen geldig bij een volledige reportage.

Niet geldig bij reeds gemaakte boekingen) 

 

 

 

Jullie trouwdag is uniek en maatwerk, het is daarom moeilijk een vaste prijs te geven. Om jullie toch een indruk te geven is er een basis tarief van €99,- per uur dat ik aanwezig ben op jullie trouwdag met een max van

€1075,- voor een gehele dag filmen Dit is incl montage,weddingclip, usb in een persoonlijk hoesje, btw en reiskosten*.

Dit is uit te breiden met verschillende extra's als een extra videograaf, opnames met een drone of het ruwe film-materiaal extra op een USB-stick. Dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden. Eigenlijk is alles mogelijk en je kunt altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jullie wensen. Ik zal dan binnen 24 uur jullie een vrijblijvende offerte sturen.

 

Weinig te besteden maar wil je toch een mooi aandenken? Kies dan voor een budgetfilm. 1 videograaf aanwezig van klaarmaken t/m de openingsdans en 15-20 min montage op 1 dvd voor slechts € 595,-!!

 

Same-day edit: Op het avondfeest al een glimp van de dag kunnen terug zien, niet alleen leuk voor jullie zelf, maar ook zeker voor jullie avondgasten! Dit is mogelijk met een same-day edit. Een korte impressie van ongeveer 2 minuten die tijdens het avondfeest kan kan worden vertoond. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Ook graag de fotograaf direkt geregeld? Kijk onder het kopje all-in pakketten.

 

 

 

 * tot 100km van Almelo