Stefan & Lieneke 1-6-2018

1-6-2018 same-day from Souvenir Video Producties on Vimeo.

Stefan en Lieneke gaven elkaar het ja-woord op 1-6-2018. Een ontspannen fotoshoot in Boekelo waarna de ceremonie en het feest in net zo ontspannen sfeer verder ging bij Parklocatie de Jaargetijden. En wat is er leuker dan s'avonds je gasten al een kleine indruk van de dag te kunnen geven door een same-day edit! Souvenir videoproducties heeft deze dag mogen vastleggen en met veel plezier deze same-day edit gemaakt.

Nick & Lauren 6-10-2017

weddingclip 6-10-2017 from Souvenir Video Producties on Vimeo.

Bruid Lauren begon op 6 oktober 2017 bij faces of beauty in Glanerbrug. Na de ontmoeting met Nick zijn we naar de super gave binnenlocatie spinnerij oosterveld in Enschede gegaan om de foto's. Het ja-woord zeiden ze tegen elkaar in de jaargetijden in Enschede waar ook de rest van de dag een fantastisch feest is georganiseerd. Souvenir videoproducties heeft deze dag met heel veel plezier mogen vastleggen!

Frank & Sylvia 25-5-2018

Teaser Frank & Sylvia 25-5-2018 from Souvenir Video Producties on Vimeo.

Een bijzondere dag voor Frank en Sylvia die de hele dag feest hadden in de Broeierd in Enschede. Eten, drinken, spelletjes en hoop gezelligheid, met als klap op de vuurpijl werd het huwelijk gesloten door niemand minder dan Dirk Zeelenberg die er een ontspannen en vrolijke ceremonie van maakte. Een waar feest om hier als videograaf bij aanwezig te mogen zijn. Hier een kleine teaser van deze geweldig mooie dag!